Site Loader

Het is veilig om te zeggen dat moderne Luxury PVC Plank (LVP) stijlen een revolutie hebben teweeggebracht in de PVC vloeren categorie en de verbluffende huisinrichting wereldwijd. Met opvallend realisme en authentieke stijve texturen kan luxe PVC door het hele huis worden geïnstalleerd en u helpen elk type decor te creëren waar u van houdt. Zo kun je ervoor kiezen om pvc vloer beton leggen, voor een meer industriële inrichting. 

Of u nu een droomrenovatie aan het voltooien bent of een huis klaarmaakt om op de markt te brengen, LVP zal u voorzien van betaalbare, opvallende variëteiten die een enorm installatiegemak bieden. Hier zijn enkele ideeën voor de beste PVC planken vloeropties in uw huis:

Open plattegrond

De opkomst en populariteit van open vloerplannen in de moderne woningbouw legt de nadruk op connectiviteit en naadloze doorstroming. Aangezien LVP 100% waterdicht* is en op elke vlakke ondervloer kan worden geïnstalleerd, kan het overal in huis worden toegepast.

U kunt een heldere, luchtige LVP-stijl zoals Shaw Floorte Pro Brio Plus in Mineral Maple (hieronder) gebruiken om uw open plattegrond op te fleuren en de ruimtelijkheid te verbeteren door gebruik te maken van natuurlijk licht. Voor de juiste keuze bij pvc vloeren kopen, kun je altijd nog een specialist inschakelen. 

kinderkamers

Als u een actief huis hebt met energieke kinderen en huisdieren, zullen de geluidsisolerende kwaliteiten van LVP een enorme rol spelen in het tot rust brengen van het huishouden. LVP heeft een aangehechte onderlaag die voetverkeer en geluiden helpt dempen op plaatsen waar u dat het meest nodig hebt, zoals gangen en een kinderkamer.

Voor een uitnodigende kinderkamer zorgt een warme LVP zoals Next Floor ScratchMaster Everwood in Gunstock (hieronder) ervoor dat voetstappen worden gedempt zodra uw kleintje slaapt, terwijl u een stijlvolle ruimte creëert die in de loop der jaren kan worden aangepast voor een nieuwe sfeer.

Kleinere ruimtes

Stijlvolle LVP opties kunnen u ook helpen de sfeer van uw kleinere kamers te veranderen, of het nu een keuken, badkamer of overgangsruimte is. Bredere, langere luxe PVCplanken produceren minder naden en helpen het oppervlak groter te laten lijken. Laagglanzende afwerkingen in combinatie met lichtere tinten zoals blond, lichtgrijs, grijs, crème en lichtbruin weerkaatsen het licht het meest effectief om de illusie van open ruimte te creëren.

U kunt kiezen voor een in het oog springende griege LVP-stijl zoals SAR Floors Versailles in Bronze Wood (hieronder) en deze combineren met een laag-contrasterende muurkleur om de horizonlijn visueel te minimaliseren en een groter gevoel in uw kleine kamer te creëren.

De Ontwerpschema’s

Het maakt niet uit naar welk ontwerp u voor uw huis verlangt, er is altijd wel een LVP optie die uw droombeeld kan verankeren. Voor een rustieke boerderijlay-out kunt u gebruik maken van de rijke hardhouten nerven, kleuren en teruggewonnen textuur van een LVP-stijl zoals Mannington Adura Fast Start in Dockside Boardwalk (hieronder) om een prachtige verbinding met de natuur te creëren.

Voor een luchtig kustchique interieur gebruikt u een luchtige, verweerde houtlook zoals Southwind Timeless Plank in de kleur Timeless (hieronder) met lichte nerven en een heldere, neutrale tint om een rustgevende vibe te creëren:

Een modern design schema prijst een minimalistisch beeld met de nadruk op proportie en precieze lijnen. Een strakke witte, grijze of zwarte LVP vloer, zoals deze Mannington Realta visual in Austria Snow (hieronder), zal perfect passen in uw doelgerichte design schema:

editor

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Calendar

March 2023
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Crafting

Leer een auto te besturen met autorijdende lessen

Als u voor het eerst leert om een auto te besturen, is het raadzaam om rijlessen te volgen. Dit zal u helpen vertrouwen op de weg te krijgen oefenen voor scooter theorie examen Dan kunt u genieten van rijden theorie scooter oefenen tips. Het volgen van een rijles is ook een goed idee als je bang bent om alleen achter het stuur te komen.