Site Loader

Het gaat niet alleen om het geld, sommigen zouden dat zeggen over het starten van een bedrijf. Maar tijdens het zakendoen moeten er facturen worden betaald, computers en voorraden worden aangeschaft, personeel worden betaald, enzovoort. Dat is het moment waarop bedrijfsleningen van pas komen. Voor kleine ondernemingen is financiering een reddingslijn die ze kunnen gebruiken wanneer ze in nood zijn, wanneer spaargeld of kasmiddelen niet volstaan, of voor toekomstige groeiplannen. Zakelijke leningen kunnen liquiditeitsbehoeften invullen voor dagen, maanden of jaren. Vaak hebben kleine onderneming op korte termijn geld nodig, maar kun je met spoed geld lenen zonder bkr toetsing? Hier geven we graag antwoord op.  

Conventionele en alternatieve zakelijke leningen

Traditionele banken en alternatieve kredietverstrekkers (niet-bancaire entiteiten) bieden een scala aan zakelijke leningen die inspelen op alle soorten financieringsbehoeften van bedrijven om bijvoorbeeld 1000 euro lenen. De meest voorkomende types zijn:

Startersleningen: Deze leningen kunnen worden verstrekt in de vorm van financiering van apparatuur, zakelijke creditcards en kredietlijnopbouwers. Met deze laatste kunnen bedrijven een kredietlijn van verschillende creditcards opbouwen en daar tegen een vergoeding geld uit opnemen.Ook kun je bijvoorbeeld een spoed mini lening aanvragen, om zo je bedrijf op korte termijn een impuls te geven. 

Leningen voor werkkapitaal: Zij vullen de kortetermijnbehoeften aan werkkapitaal. Deze kortetermijnleningen helpen het bedrijf van dag tot dag draaiende te houden terwijl gezocht wordt naar aanvullende bronnen van kapitaal. Werkkapitaal op lange termijn kan worden verkregen via SBA-leningen.

Termijnleningen

Wat ondernemers in gedachten hebben wanneer ze aan bedrijfsleningen denken. Deze leningen hebben een looptijd die afhankelijk is van het doel, bv. werkkapitaal, onroerend goed of apparatuur.

Korte termijnleningen: Deze leningen hebben kortere aflossingstermijnen en zijn bedoeld voor seizoensgebonden behoeften, zoals arbeidskosten, inventaris, enz. Kortlopende alternatieve leningen kunnen lagere out-of-pocket kosten hebben, maar zijn duurder omdat ze snel moeten worden terugbetaald.

Kredietlijn: Hiervan is sprake wanneer een bank een bepaald geldbedrag ter beschikking stelt dat een bedrijf kan opnemen of lenen wanneer de behoefte zich voordoet. De leninggever brengt alleen rente op de geleende middelen in rekening.

Leningen voor apparatuur: Worden gebruikt om een breed scala aan apparatuur te financieren, van kantoorcomputers, voertuigen tot machines. Uitrustingsleningen zijn relatief gemakkelijker te verkrijgen omdat de uitrusting als onderpand voor de lening dient.

Andere Zakelijke Leningen

Financiering van facturen: Gefactureerde facturen kunnen worden omgezet in contanten. Factoring van facturen is ideaal voor bedrijven met een business-to-business (B2B) en/of business-to-government (B2G) model.

Merchant Cash Advance: De kredietverstrekker schiet een bepaald bedrag voor dat kan worden terugbetaald uit uw dagelijkse creditcardverkopen zonder vaste datum. Het meest geschikt voor bedrijven die een groot aantal creditcardbetalingen verrichten.

Leningen voor beroepspraktijken: Zij financieren de kosten van het opzetten van een praktijk in de juridische, gezondheidszorg, en andere professionele gebieden. Deze leningen kunnen worden gebruikt om kantoorapparatuur/ruimte te kopen, schulden te herfinancieren, en meer.

Kredietkaarten voor bedrijven: Zakelijke creditcards werken op dezelfde manier als persoonlijke creditcards. En voor bedrijven worden ze gebruikt om een kredietlijn op te bouwen (credit line builder).

SBA Leningen

Als u geen financiering kunt krijgen van een commerciële bank, kunt u kiezen voor SBA-leningen. De Small Business Administration verstrekt via haar erkende kredietverstrekkers financiering aan kleine ondernemingen, tot een bedrag van €750.000. De SBA staat garant voor ten minste 75% van de lening, waardoor kredietverstrekkers worden aangemoedigd leningen te verstrekken aan ondernemingen die misschien niet in aanmerking komen voor conventionele leningen.

Of het nu voor geplande of ongeplande uitgaven is, het krijgen van financiële hulp is essentieel om uw bedrijf draaiende te houden, vooral tijdens de opstartfase. Wij kunnen u in contact brengen met een kredietverstrekker die u die broodnodige bedrijfslening kan verstrekken.

editor

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Calendar

March 2023
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Crafting

Leer een auto te besturen met autorijdende lessen

Als u voor het eerst leert om een auto te besturen, is het raadzaam om rijlessen te volgen. Dit zal u helpen vertrouwen op de weg te krijgen oefenen voor scooter theorie examen Dan kunt u genieten van rijden theorie scooter oefenen tips. Het volgen van een rijles is ook een goed idee als je bang bent om alleen achter het stuur te komen.