Site Loader

Met deze digitale activa kunt u profiteren van de nieuwste trends in de crypto-economie. Non-fungible tokens (NFT’s) zijn crypto-activa die het mogelijk maken om items zoals illustraties, videogames en andere activa (zowel echt als digitaal) op een blockchain te brengen. Dat nut heeft investeerders geboeid. Volgens blockchain-dataprovider Chainalysis hebben consumenten in 2021 ongeveer $ 41 miljard uitgegeven aan NFT’s.

Evenzo belooft de metaverse het volgende grote technologieplatform te worden, een netwerk van meeslepende virtuele werelden die elementen van entertainment, gaming en commercie zullen combineren, waardoor gebruikers elkaar en de omgeving kunnen betrekken. En NFT’s passen perfect in die technologie. wat zijn nft’s? Ze maken het mogelijk om eigendom en de authenticiteit van activa te bewijzen, wat van cruciaal belang zal zijn in de metaverse economie.

Met dat in gedachten zijn veel analisten van mening dat de metaverse de komende tien jaar een industrie van meerdere biljoenen dollars zal worden, wat de vraag van de consument naar NFT’s zou kunnen stimuleren. Voor beleggers die van die trends willen profiteren, passen verschillende cryptocurrencies perfect bij de rekening. Hier zijn twee geweldige voorbeelden.

1. Decentraland

Decentraland (MANA -1.37%) is een gedecentraliseerde applicatie (dApp) op de Ethereum blockchain. Het bevat een virtuele wereld die wordt bewoond door gamers en wordt aangedreven door het MANA-token. Spelers kunnen via de markt percelen digitaal land kopen en verkopen, elk met unieke coördinaten, en draagbare items zoals kleding, accessoires en lichaamskenmerken voor hun avatars. In alle gevallen worden transacties gefinancierd met MANA en wordt eigendom van elk item weergegeven als een NFT.

Spelers kunnen ook hun digitale land ontwikkelen en er geld mee verdienen met 3D-content, games en andere toepassingen, en ze kunnen communiceren met andere avatars in de virtuele wereld. Kortom, Decentraland is een soort voorloper van wat de metaverse zou kunnen zijn – het is gemakkelijk om het platform in de toekomst voor te stellen als onderdeel van een groter netwerk van virtuele werelden. Maar er is nu genoeg om enthousiast over te zijn. Decentraland is momenteel de op twee na populairste NFT-collectie in termen van transactievolume op OpenSea, dat zelf met een ruime marge ‘s werelds populairste NFT-marktplaats is.

Naarmate gebruikers steeds meer gecharmeerd raken van Decentraland – wat waarschijnlijk lijkt gezien het enthousiasme rond NFT’s en de metaverse – zou de vraag naar MANA moeten stijgen. Met een vast aanbod van 2,6 miljard tokens, zou de stijgende vraag de prijs moeten opdrijven. Daarom zou deze cryptocurrency een goede langetermijninvestering kunnen zijn, vooral nu deze meer dan 60% van zijn hoogtepunt is gedaald.

2. De zandbak

The Sandbox (SAND) is een ander op Ethereum gebaseerd metaverse-spel met NFT’s. Het platform wordt aangedreven door het SAND-token en bestaat uit drie verschillende services waarmee spelers in-game-items en -ervaringen kunnen bouwen en er geld mee kunnen verdienen.

In het bijzonder is VoxEdit een modelleringstool waarmee gebruikers 3D-objecten zoals mensen, dieren en landschappen kunnen maken en animeren. Die objecten worden weergegeven als NFT’s op Ethereum. Vervolgens kunnen gebruikers op de NFT-marktplaats die 3D-objecten kopen en verkopen met behulp van het SAND-token. Elk stuk land wordt ook weergegeven als een NFT en die tokens kunnen worden gebruikt voor transacties op de markt. nft crypto kopen bitvavo is mogelijk online. Ten slotte stelt het Game Maker-product gebruikers in staat om geld te verdienen games en ervaringen op hun land te bouwen zonder computercode te gebruiken. Meer specifiek is het een reeks tools voor slepen en neerzetten die worden gebruikt om 3D-objecten te positioneren en gameplay-mechanica te implementeren.

Net als Decentraland heeft The Sandbox veel belangstelling gewekt in de cryptogemeenschap en staat het de afgelopen maand op de achtste plaats van de meest populaire NFT-verzameling op OpenSea. En gezien de gebruiksvriendelijke interface, om nog maar te zwijgen van de rugwind achter NFT’s en de metaverse, is The Sandbox goed gepositioneerd om de komende jaren meer spelers aan te trekken. Als dat gebeurt, zou de vraag naar SAND – met een eindige voorraad van 3 miljard tokens – moeten stijgen, waardoor de prijs hoger wordt. Nu de prijs van SAND met ongeveer 60% is gedaald ten opzichte van het hoogste punt, lijkt het nu een goed moment om o voeg deze digitale asset toe aan je portfolio.

 

 

editor

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Calendar

March 2023
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Crafting

Leer een auto te besturen met autorijdende lessen

Als u voor het eerst leert om een auto te besturen, is het raadzaam om rijlessen te volgen. Dit zal u helpen vertrouwen op de weg te krijgen oefenen voor scooter theorie examen Dan kunt u genieten van rijden theorie scooter oefenen tips. Het volgen van een rijles is ook een goed idee als je bang bent om alleen achter het stuur te komen.