Site Loader

In deze bullmarkt profiteren de meeste altcoins van de beweging van de bredere markt. VeChain heeft echter zijn eigen rally versneld dankzij de komst van de langverwachte update. Ook al is deze altcoin nog ver verwijderd van zijn hoogste punt ooit, zou dit de noodzakelijke trigger kunnen zijn of wordt het gewoon meer een hype?

VeChain POA 2.0

VeChain had een explosieve week toen de markt omschakelde en het project zijn eigen reeks belangrijke updates had. De aangekondigde komst van POA 2.0 Fase 1 had een impact op de crypto aangezien de activatie gisteren in gang werd gezet op het testnet.

POA 2.0 is niet alleen een vooruitgang voor VeChain, maar voor blockchains in het algemeen, aangezien het het eerste protocol in zijn soort ter wereld is. chainlink koers verwachting 2023 is positief. De VeChain Foundation beschrijft het als een combinatie van de Byzantijnse fouttolerantie- en Nakamoto-algoritmen. De Foundation beweert ook dat het profiteert van zijn sterke punten en de keten sneller, schaalbaarder en veel veiliger maakt.

Afgezien van het verbeteren van het willekeurigheidsproces, introduceert het ook een nieuwe ‘commissiefunctie’. Onder deze functie zullen nog 3 blokproducenten worden geselecteerd om het blok te verifiëren en ervoor te zorgen dat er geen enkele manipulatie is.

 

Garantie

Dit is ook een garantie dat de gegevens onmiddellijk worden voltooid om ervoor te zorgen dat het netwerk niet per ongeluk door een harde vork gaat. De “Finality” -update heeft echter nog wat tijd omdat deze geen deel uitmaakt van fase 1.

Voor VeChain zal dit de grootste stap zijn die het heeft gezet om crypto verder te ontwikkelen sinds zijn samenwerking met Jones Lang LaSalle om een ​​groenere aanpak te volgen in zijn activiteiten. Meer recentelijk bereikte het ook de mijlpaal van 10 miljoen verwerkte blokken. beste app voor crypto vind je online. Dit is het bewijs dat er niet alleen veel vraag is naar VeChain, maar dat het ook aan die eisen voldoet.

 

Hoe reageerde VET?

De prijs reageerde op dezelfde manier als beleggers deden. In de loop van de week steeg het met 21,86%, waarbij 15% van zijn waardering in de afgelopen 48 uur kwam. Dit dwong de crypto om zijn 6 maanden durende weerstand van $ 0,145 te doorbreken. Sindsdien is het daarboven gesloten, wat bijgevolg een nieuwe lokale top van $ 0,158 markeerde.

De komst van POA 2.0 op het mainnet staat gepland voor 16 november 2021. Als het nieuwe consensusalgoritme tegen die tijd goed zit bij de investeerders, kan het token vanaf dat moment een verdere boost krijgen.

 

 

editor

Leave a Reply

Your email address will not be published.