Site Loader

De bestuurder van een bakwagen die wordt beschuldigd van het doden van de 64-jarige inwoner van Phoenix, Javier Saavedra, tijdens een aanrijding zaterdag in de buurt van 16th Street en Southern Avenue, is geïdentificeerd en wordt geconfronteerd met meerdere aanklachten. Kort na 15:15 uur reed Richard Seymour, een 24-jarige inwoner van Californië, in een U-Haul-bakwagen in zuidelijke richting op 16th Street in de richting van Southern Avenue, meldt de politie van Phoenix.

Verloor macht

Seymour verloor naar verluidt de macht over het stuur en sloeg naar links, waar het wiel aan de bestuurderszijde drie keer de stoeprand raakte. CBR theorie examen oefenen gratis online. De vrachtwagen sprong over het trottoir, kwam in botsing met een busbank en stopte uiteindelijk toen hij een grote elektriciteitspaal raakte. Saavedra, 64, liep volgens politierapporten naar het noorden op 16th Street. Door de kracht van de klap brak de busbank van het trottoir af richting Saavedra en raakte hem.

Door de kracht van de botsing viel het lichaam van Saavedra op de rijbaan, waar hij later om 15.30 uur dood werd verklaard. door de brandweer van Phoenix. Toen agenten ter plaatse kwamen, vonden ze Seymour in de buurt van het slachtoffer en identificeerden ze hem met zijn Californische rijbewijs. Volgens de politierapporten van Phoenix over het incident vertoonde Seymour symptomen van een handicap.

 

Politierapport

In het politierapport gaf Seymour toe methamfetamine te hebben gebruikt voorafgaand aan het rijden en geloofde hij dat iemand voor de U-haul uitsprong, waardoor hij uitweek en uiteindelijk de controle over de vrachtwagen verloor en crashte.

Een expert op het gebied van medicijnherkenning werd ingeschakeld om de toestand van Seymour te evalueren en concludeerde: “hij (Seymour) had last van een CNS-stimulans en is niet in staat om veilig een motorvoertuig te besturen.”

Aangehouden, Seymour onderworpen aan zowel een bloed- als urinetest. De voorlopige resultaten van de urinetest toonden de aanwezigheid van methamfetamine aan. CBR motor theorie oefenen is mogelijk online. Er werd een huiszoekingsbevel uitgevoerd op de U-haul-vrachtwagen en de politie van Phoenix vond een tas met verschillende drugs, waaronder meer methamfetamine en fentanyl.

 

editor

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Calendar

March 2023
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Crafting

Leer een auto te besturen met autorijdende lessen

Als u voor het eerst leert om een auto te besturen, is het raadzaam om rijlessen te volgen. Dit zal u helpen vertrouwen op de weg te krijgen oefenen voor scooter theorie examen Dan kunt u genieten van rijden theorie scooter oefenen tips. Het volgen van een rijles is ook een goed idee als je bang bent om alleen achter het stuur te komen.