Site Loader

Een paar bedrijven bieden hypotheken aan tegen NFT’s, zoals virtueel onroerend goed. Dit kan een game changer zijn voor de metaverse naarmate er meer geldschieters online komen. Er zijn nu kredietverstrekkers die bereid zijn leningen te verstrekken tegen eigen vermogen in cryptocurrency of NFT’s, zoals virtueel onroerend goed. Deze bedrijven zijn essentieel om de metaverse voor meer mensen open te stellen en voor altijd te veranderen. Metaverse real estate staat op het punt een nieuwe sport te worden op de real-world vastgoedladder.

Motley Fool-problemen Zeldzame “all-in” koopwaarschuwing

Als je het geluk had om in de eerste helft van 2021 in metaverse real estate te stappen, had je misschien maar een paar honderd dollar nodig om de kavel van je keuze te kopen. Tjonge, wat zijn de dingen sindsdien veranderd. Hoewel er zeker nog platforms zijn waar dat mogelijk is, hebben de meest populaire platforms met koopbare grond, zoals Decentraland en The Sandbox, nu duizenden dollars nodig om een ​​klein stukje onroerend goed in een woonwijk te kopen.

Met zo’n prijsstijging was een van de twee dingen onvermijdelijk: of de prijzen zouden instorten als de rente daalde, of iemand zou een manier vinden om een ​​beveiligde lening te verstrekken om meer van deze aankopen aan te moedigen. En aangezien de interesse in de metaverse alleen maar groter lijkt te worden, kregen we het tweede. Een paar moedige bedrijven proberen verschillende manieren uit om leningen te schrijven die worden ondersteund door NFT’s, en naarmate dit zich verspreidt, zal het de metaverse in vuur en vlam zetten. Ik kan zoveel manieren bedenken waarop dit volgend jaar (en daarna) van invloed zal zijn op virtueel vastgoed. Het woord metaverse zit aan het einde van een pad, achter een paar bergen en voor een opkomende planeet.

 

1. Er ontstaat meer interesse in metavers vastgoed

Op dit moment kijken veel mensen naar de prijzen van onroerend goed in de metaverse en huiveren, onzeker of ze bereid zijn zoveel geld af te staan ​​voor een stuk onroerend goed dat ze nooit in het echt kunnen bezoeken. Ondanks de absolute raketachtige snelheid van waardegroei, kan het overdreven aanvoelen om bijvoorbeeld $ 15k voor veel geld neer te leggen in Decentraland.

Maar een hypotheek op een NFT voor $ 15k kan anders aanvoelen, vooral voor een nieuwsgierige gebruiker of een individuele metaverse vastgoedbelegger. welke bitcoin kopen tips vind je online. Als je kunt lenen tegen je cryptomunten of, beter nog, je andere metaverse bezit, zal het een belegger in staat stellen om sneller en meer onroerend goed te verwerven, voordat de prijzen weer helemaal gek worden.

Elke dag kijken nieuwe mensen die geïnteresseerd zijn in virtueel vastgoed naar wat er voor hen mogelijk is, wat hun budget is en in de werelden die ze verkennen. Deze hypotheken zouden hen een gemakkelijker pad naar eigendom geven nu hun reis hen al zo ver heeft gebracht. Ze zullen het hun vrienden vertellen en de virtuele wereld laten groeien door simpelweg ervaringen op te doen die uniek zijn voor de virtuele wereld.

 

2. Hoe meer mensen de metaverse kopen, hoe sneller deze zal groeien

Net zoals het hebben van meer betaalbare en haalbare hypotheken leidt tot een hoger eigenwoningbezit, is het kunnen financieren van metavers onroerend goed een andere manier om interesse in de metaverse zelf te stimuleren. Eigendom creëert gemeenschap, zelfs als dat eigendom het gevolg is van een lening waarvoor maandelijkse betalingen verschuldigd zijn. In een plaats als de metaverse kan het creëren van een gemeenschap bijna alles betekenen, maar er is één ding dat het zeker betekent: groei. Hoe werkt dat voor jou? En dat is geweldig, want de metaverse is veel meer dan alleen een reeks games; het is een hele nieuwe omgeving voor mensen om nieuwe ervaringen op te doen en nieuwe mensen te ontmoeten.

Wanneer mensen investeren in buurten – zowel online als offline – trekken ze meer mensen aan met dezelfde interesses en verlangens, en de hele buurt stijgt in waarde, wenselijkheid en voorzieningen. In tegenstelling tot de echte wereld hoef je je veel minder zorgen te maken over zaken als misdaad in de metaverse, maar het is mogelijk dat een buurt in verval raakt door desinteresse.

 

3. Jongere spelers kunnen op de echte vastgoedladder komen

Blijf hier bij me, ik weet dat dit coocoo bananenbroeken klinkt. Maar er zijn een hele hoop mensen die het zich niet kunnen veroorloven om fysiek onroerend goed te kopen, wat een zeer slechte zaak voor hen is, aangezien ze alle verplichtingen die daarmee gepaard gaan erg slecht lijken te willen. Het niet kunnen kopen van fysiek onroerend goed betekent ook dat ze niet profiteren van de aandelenwinsten die normaal zijn voor een groot deel van de echte onroerendgoedmarkt.

Als ze echter iets haalbaars kunnen kopen dat ook overwaarde krijgt, zoals een virtueel huis, of zelfs een metavers winkelcentrum, dan hebben ze nu iets. goede cryptocurrency app vind je online? Dit zijn mensen die hun vrije tijd al in een of andere virtuele wereld doorbrengen — ze kunnen er net zo goed een kopen en hun geld zien groeien.

Er is een zekere trots op eigendom die gepaard gaat met het bezitten van onroerend goed, echt of anderszins, en uiteindelijk zou dit een activaklasse moeten worden die deze mensen kan helpen hogerop te komen. e-wereld eigendom ladder. In plaats van een kleine starterswoning met twee slaapkamers, zou de vastgoedladder mogelijk kunnen beginnen met een klein woonkavel in een virtuele wereld, waardoor jongere mensen iets kunnen krijgen waarin ze kunnen investeren en verkopen voor echt geld, wat leidt tot meer routes naar de echte wereld. eigendom van onroerend goed in de loop van de tijd.

 

editor

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Calendar

March 2023
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Crafting

Leer een auto te besturen met autorijdende lessen

Als u voor het eerst leert om een auto te besturen, is het raadzaam om rijlessen te volgen. Dit zal u helpen vertrouwen op de weg te krijgen oefenen voor scooter theorie examen Dan kunt u genieten van rijden theorie scooter oefenen tips. Het volgen van een rijles is ook een goed idee als je bang bent om alleen achter het stuur te komen.